TD-ELEKTRONIK d.o.o. se bavi postavljanjem fiksnih audio instalacija, prodajom, distribucijom razglasnih sistema i  LED opremom tvrtke Equipson S.A. Spain, koja se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih sustava WorkProAudio, MarkoPro audio te LED i lift sistema.

Više od 30 godina iskustva rada s audio opremom. Odrađen veliki broj live koncerata te postavljene fiksne instalacije audio opreme na raznim objektima poput Crkve, škole, fakulteti, sportske dvorane itd.

Web stranica je bogata proizvodima koji mogu zadovoljiti sve vaše potrebe. Također, stranica je dizajnirana na način slanja upita te je za proizvode potrebno poslati upit na koji ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Tim ljudi je sastavljen od glazbenika i inženjera elektrotehnike s velikim iskustvom na svim područjima te će Vam pružiti sve potrebne informacije prema Vašim upitima.

Svaki proizvod koji kupite kod nas dolazi s garancijom te obavljamo servis proizvoda, cijena servisa se formira prema vrsti kvara.

Hvala što imate povjerenja u nas i cijenimo sve vaše kritike kako bi postali još bolji, jer ste nam Vi cijenjeni kupci na prvom mjestu.