M 15 CX

Kategorija:

Opis

Pasivni koaksijalni monitor 15.

Nova generacija monitora dizajnirana za savršenu referencu, predstavljajući frekvencijski odaziv u ravnini bez dosadnih visokih frekvencija, stvarno je udoban čak i pod visokim pritiskom, zahvaljujući svom iznimno osjetljivom koaksijalnom pretvaraču, koji omogućuje reprodukciju širine pojasa od 87 Hz do 20 kHz varirajući do najviše 3dB u cijelom spektru.

Zahvaljujući ovakvim značajkama također ga je moguće koristiti kao prijenosni PA sustav, zbog robusnog čeličnog nosača obloženog prahom postavljenog sa strane.

Prednosti koaksijalnih pretvarača su potpuno odsustvo povratne sprege i, zahvaljujući koherentnoj valnoj fronti sa savršenom kontrolom disperzije, savršeno slušanje u svakom položaju. Novodizajnirani koaksijalni pretvarači od 15″+2,85″ jamče izvanrednu kvalitetu zvuka i definiciju kao i izuzetno laganu težinu konačnog sustava. Glasovna zavojnica od 4″ odgovorna je za zvukove velike snage, a aluminijska žica pokreće membranu srednjeg basa s visokom učinkovitošću i dobrim produljenjem. 2,85″ kupolasti kompresijski drajver, napunjen na stožasti valovod od 60°, pruža jasan vokalni izlaz i savršeno visokofrekventno proširenje, pruža vrlo visok prostor za glavu prije povratne sprege i fokusira pokrivenost samo tamo gdje je potrebna, što rezultira nižom akustičnom snagom na pozornici. SPL i frekvencijski odziv su dosljedni do nekoliko metara unazad. M15 CX monitor može raditi pod visokim pritiskom bez izobličenja.

Glavna spojna ploča opremljena je za konfiguriranje monitora pozornice za bilo koju situaciju na pozornici s XLR ulaznom i izlaznom vezom, sve je dizajnirano i sastavljeno u kućištu izrađenom od Polywooda, završno obrađeno izuzetno otpornom bojom za široku upotrebu na cesti. Ergonomske bočne ručke, integrirane s ulaznom pločom, predviđene su za lakši transport.

Type Koaksijalni monitor, pasivni
Power 400 W RMS
Nominal Impedance 8 Ohm
LF Transducer Woofer 15″
HF Transducer Motor de compresion 2.85″
Sensitivity (1W @ 1m) 98 dB
SPL Max 124 dB / 130 dB peak
Coverage Angle (H x V) 60º x 60º
Frequency Range 87 Hz – 20 KHz (-3 dB), 60 Hz – 23 KHz (-10 dB)
Connections 2 x XLN4
Enclosure material Madera contrachapado de 15 mm
Inserts / Rigging Asas laterales, Vaso de inserción de 35 mm para soporte
Color Negro

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “M 15 CX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.