MOVILED 340

Kategorija:

Opis

LED wash moving head.

Ovaj moving head uključuje najnoviju tehnologiju osvjetljenja s 3 ultra-svijetle RGBW 4-u1 40W LED. Zahvaljujući njegovim preciznim motorima, pokreti u obje osi su vrlo brzi. Može ponuditi intenzivne scene miješanja boja i efekata.

Za postizanje ovih učinaka, MOVILED 340 uključuje motorizirani zum između 8º do 55º Uređaj uključuje PowerCon konektor za napajanje i 3-pinsku XLR vezu za ulaz i izlaz DMX signala. MOVILED 340 se može kontrolirati putem DMX protokola i raditi s neovisnim programima, bilo audio ili kao master/slave.

Ako uređaj radi pod DMX protokolom, moguće je koristiti 18 i 26 kanala, povećavajući karakteristike i efekte kao što su linearni dimmer, strobe, shutter i kontrola boje svake LED diode ili cijelog uređaja MOVILED 340 izrađen je od ABS plastike, čime se smanjuje njegova težina i nudi tvrdu školjku otpornu na udarce.

Na prednjoj ploči nalazi se zaslon za navigaciju i programiranje izbornika pomoću gumba postavljenih za tu svrhu. Među podesivim funkcijama iz izbornika valja istaknuti inverziju Pan i Tilt osi, audio osjetljivost ili odabir načina korištenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MOVILED 340”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.