MOVILED BEAM 100

Kategorija:

Opis

Ova inovativna pokretna glava uključuje najnoviju tehnologiju osvjetljenja s 1 ultra-sjajnom bijelom LED diodom od 80 W. Zahvaljujući njegovim preciznim motorima, pokreti u obje osi su vrlo brzi.

Može ponuditi intenzivne scene boja i goboa zahvaljujući svojim odgovarajućim kotačićima, stvarajući veliku raznolikost miješanja boja i efekata. Kako bi se postigli ovi efekti, MOVILED BEAM 100 uključuje 9 boja + spot kotačić i još fiksnih 11 gobo + spot kotačića, kao i 8-stranu prizmu s rotacijom.

Uređaj uključuje powerCON konektor za napajanje i 3-pinsku XLR vezu za ulaz i izlaz DMX signala. MOVILED BEAM 100 može se kontrolirati putem DMX protokola i raditi s neovisnim programima, bilo audio ili kao master / slave. Ako uređaj radi pod DMX protokolom, moguće je koristiti 11 i 13 kanala, povećavajući karakteristike i efekte kao što su linearni dimmer, strobe, shutter, boje i pokreti. MOVILED BEAM 100 izrađen je od ABS plastike, čime se smanjuje njegova težina i nudi tvrdu školjku protiv udaraca.

Na prednjoj ploči nalazi se zaslon za navigaciju i programiranje izbornika pomoću gumba postavljenih za tu svrhu. Među podesivim funkcijama iz izbornika valja istaknuti inverziju Pan i Tilt osi, audio osjetljivost ili odabir načina korištenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MOVILED BEAM 100”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)