MOVILED BEAM 712

Kategorija:

Opis

MOVILED BEAM 712 je kompaktna pokretna glava koja zahvaljujući svojih 7 LED dioda od 12W 4 u 1 (R, G, B, W) pruža snažnu izlaznu rasvjetu što je čini prikladnom za sve vrste instalacija, od malih prostorija do klubova, kazališta , trgovine ili izložbe.

Zahvaljujući činjenici da miješanje boja dolazi iz jedne jedinstvene točke (LED diode 4 u 1), tonalitet je ujednačen, što omogućuje postizanje izvrsnih efekata u aplikacijama kao što su “oslikavanje zidova”, praćenje glumca na pozornici ili kao pratnja glazbi. Njegovi visokokvalitetni motori pružaju tečne i tihe pokrete (u 8 i 16 bita). Ima nekoliko načina rada: Auto, Audio i DMX. Ovi načini rada, zajedno s različitim funkcijama konfiguracije kao što su inverzije osi, resetiranje ili balans bijele boje, odabiru se iz sučelja i gumba izbornika. Sve informacije prikazane su na zaslonu.

Korištenjem DMX načina rada, MOVILED BEAM 712 dodaje tri načina rada: 6, 13 i 37 DMX kanala, s funkcijama kao što su zatvarač s automatskim otvaranjem i slučajnim odabirom, resetiranje svjetiljke, odabir boje s LEE fiksnim vrijednostima (32 varijacije i rotacija boja) ili individualna kontrola svaka LED dioda s primarnom bojom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MOVILED BEAM 712”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.