MOVILED EYE 285 MKII

Kategorija:

Opis

Ovaj moving head dolazi u paru skupa s flightcaseom.

Sadrži 19 RGBW LED dioda (4 u 1) od 15 W svaka, nudeći ukupno 450 W. Zahvaljujući izravnim inženjerskim motorima, njegovi pokreti naginjanja i pomicanja su stvarno brzi.

Može ponuditi intenzivne šarene scene zahvaljujući četverostrukim LED diodama (RGBW), stvarajući pastelne boje, nježne tonove i visoke i čiste bijele nijanse.

Ovaj moving head donosi najnoviju profesionalnu tehnologiju kao što je stvarno tihi ventilator s kontroliranom brzinom, powerCON priključak za napajanje i 3/5 pinski DMX priključak za ulazni i izlazni signal.

MOVILED EYE 285 MKII može se kontrolirati putem DMX protokola i može raditi u samostalnim programima poput audio ili kao master/slave koristeći programirane scene i emisije. Ako uređaj radi na DMX-u, moguće je koristiti 21, 35, 78, 92 i 97 kanala, povećavajući značajke i efekte kao što su linearni prigušivač, stroboskop, oblici, boje, pozadina i pokreti.

MOVILED EYE 285 MKII izrađen je od ABS plastike, smanjujući njegovu težinu i nudeći čvrstu zaštitu od udaraca. Na prednjoj ploči nalaze se četiri gumba za navigaciju i programiranje izbornika pomoću LCD zaslona, ​​što ga je vrlo lako prilagoditi. Može se napajati preko 100 do 240 V pomoću powerCON veze.


Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MOVILED EYE 285 MKII”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)